رولت اسفناج

رولت اسفناج و کالباس

 ماست چکیده 1/4 لیوان  .  پنیر خامه ای 200 گرم  .  آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 4 حبه

سفیده تخم مرغ 4 عدد  .  اسفناج 300 گرم  .  کالباس 200 گرم  .  شوید خشک 2 قاشق چایخوری

رولت اسفناج

طرز تهیه : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.

اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس 10 - 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

رولت اسفناج

پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزید.

با استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.