سالاد عدس و لبو

سالاد

طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید. سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.

چغندر قرمز و چند لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا لبوها بپزند و نرم شوند. سپس لبوهای پخته را درشت رنده کنید.

سالاد

عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیاز خرد شده ، تخم مرغ های پخته رنده شده را داخل کاسه ای بریزید. سپس مخلوط سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ؛ سالاد آماده را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس با کاهو تزیین و سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل برای مزه بیشتر 1 قاشق چایخوری پودر گلپر به سالاد اضافه کنید ؛ همچنین میتوانید از چغندر قرمز به صورت خام هم استفاده کنید.