» نان خرمایی با خمیر یوفکا

Translate to Englishپرینت مطلب

 

نان خرمایی یوفکا

 

نان خرمایی یا خمیر یوفکا

 

خرما + گردو + خمیر نان یوفکا + کره + زرده تخم مرغ + کنجد زرد و سیاه

 

خمیر یوفکا بافتی مانند نان لواش اما بسیار نازک تر و ترد تر دارد

با این خمیر میتوانید انواع غذاها و پیراشکی ها را برای پیش غذای مهمان ها تهیه کنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیر یوفکا دارای شکلی مثلثی میباشد که کار پیچیدن را برای شما راحت تر میکند

خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید

خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنید

سپس مقداری گردوی خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را همانند شکل بپیچید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیرها را درون کره اب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید

با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید

به مدت 15-25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است

 

 

بازدید : 14,165 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : نان و خمیر
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت

چاقوي همه كاره counter pro درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات ساعت جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق لباس جادویی ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه