» نان خرمایی با خمیر یوفکا

چاپ صفحه Translate to English

 

نان خرمایی یوفکا

 

نان خرمایی یا خمیر یوفکا

 

خرما + گردو + خمیر نان یوفکا + کره + زرده تخم مرغ + کنجد زرد و سیاه

 

خمیر یوفکا بافتی مانند نان لواش اما بسیار نازک تر و ترد تر دارد

با این خمیر میتوانید انواع غذاها و پیراشکی ها را برای پیش غذای مهمان ها تهیه کنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیر یوفکا دارای شکلی مثلثی میباشد که کار پیچیدن را برای شما راحت تر میکند

خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید

خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنید

سپس مقداری گردوی خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را همانند شکل بپیچید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیرها را درون کره اب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید

با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید

به مدت 15-25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است

 

 

بازدید : 9,844 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : نان و خمیر
برچسب : ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت

ساعت 2014 گوشواره لاله گوش عینک های جدید گن مردانه ست خياطي همه كاره نيم تنه فرم دهنده MI bra درب كنسرو بازكن برقي بهداشتي زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون
سفيد كننده بدن  حشره كش برقي riddex ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي ساعت و آینه دكوراتيو  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه