جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروش پوشاک برند فروشگاه اینترنتی اروند کالا

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » نان و خمیر » نان خرمایی با خمیر یوفکا


 

نان خرمایی یوفکا

 

نان خرمایی یا خمیر یوفکا

 

خرما + گردو + خمیر نان یوفکا + کره + زرده تخم مرغ + کنجد زرد و سیاه

 

خمیر یوفکا بافتی مانند نان لواش اما بسیار نازک تر و ترد تر دارد

با این خمیر میتوانید انواع غذاها و پیراشکی ها را برای پیش غذای مهمان ها تهیه کنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیر یوفکا دارای شکلی مثلثی میباشد که کار پیچیدن را برای شما راحت تر میکند

خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید

خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنید

سپس مقداری گردوی خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را همانند شکل بپیچید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

خمیرها را درون کره اب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید

با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشید

 

 

نان خرمایی یوفکا

 

سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید

به مدت 15-25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 20,590
برچسب‌ها, , , , ,

نان خرمایی کرمانشاهی نان مخصوص صبحانه و عصرانه نان کشمشی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها