» مربای انجیر

چاپ صفحه Translate to English

 

انجیر

 

مربای انجیر

 

انجیر 1 کیلو . شکر 700 گرم . آب 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . گلاب 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.

 

حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

 

نکته ها : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

بازدید : 28,933 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


ساعت 2014 گوشواره لاله گوش عینک های جدید گن مردانه ست خياطي همه كاره نيم تنه فرم دهنده MI bra درب كنسرو بازكن برقي بهداشتي زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون
سفيد كننده بدن  حشره كش برقي riddex ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي ساعت و آینه دكوراتيو  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه