» مربای انجیر

Translate to Englishپرینت مطلب

 

انجیر

 

مربای انجیر

 

انجیر 1 کیلو . شکر 700 گرم . آب 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . گلاب 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.

 

حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

 

نکته ها : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

بازدید : 68,696 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت كاسيو بالش كودك پيلوپت كيف لوازم صندوق عقب خودرو فانوس چندكاره مسافرتي LED ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy تخم‌مرغ پز مدل سوسیس
قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس لوبياي جادويي چراغ خواب موزيكال لاكپشت