» مربای انجیر

چاپ صفحه Translate to English

 

انجیر

 

مربای انجیر

 

انجیر 1 کیلو . شکر 700 گرم . آب 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . گلاب 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.

 

حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

 

نکته ها : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

بازدید : 29,015 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


 قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون درب كنسرو بازكن برقي چاقوي همه كاره counter pro درپوش نگهدارنده جادويي ست ماهيتابه ضدخش spiderpan كارواش خانگي همه كاره جت ميني كيسه كم حجم كننده  وكيوم بگ ظرف غذاي جادويي بچه
ساعت 2014 نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره گن مردانه عینک های جدید گوشواره لاله گوش ساعت و آینه دكوراتيو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي
ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم سفيد كننده بدن بهداشتي استيكر مارك ناخن فندك طرح دوربين سوني sony كيف آلوما والت اصل حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه