خريد vpn خريد کریو خريد vpn mobilevpn
مربا و مارمالاد و کمپوت | مربای انجیر - طرز تهیه مربای انجیر خانگی

» مربای انجیر

Translate to Englishپرینت مطلب

 

انجیر

 

مربای انجیر

 

انجیر 1 کیلو . شکر 700 گرم . آب 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . گلاب 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.

 

حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

 

نکته ها : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد ؛ انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ؛ در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

بازدید : 65,849 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


لوبياي جادويي قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن ساعت نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت و ایینه
مقنعه و شال مانتو پاييزه رنوس حشره كش برقي riddex گلدماسك خاويار شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي گوشواره لاله گوشي انگشتر فروهر اصل
چسب فرم دهنده سینه برلیفتس نگهدارنده روسری و شال قالب کیک سیلیکونی Cupcake Secret منقل مسافرتی CHILL & GRILL برس رنگ مو touch beauty
بالاي صفحه