جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه اینترنتی اروند کالا فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »هنر در خانه » تزیین غذا و سالاد » تزئین کالباس به شکل گل


 

کالباس

 

تزیین کالباس به شکل گل

 

در 4 مرحله و به راحتی میتوانید از ورقه های کالباس گل بزرگ و زیبایی تهیه کنید

 

 

کالباس

 

1- کالباس ها را از وسط تا بزنید و کنار هم بچینید طوری که هر کالباس روی نیمه کالباس قبلی قرار بگیرد

 

2- کالباس های چیده شده را با کمک دو دست لوله کنید و دقت کنید ترتیب چیدن بهم نخورد

 

 

تزئین غذا

 

3- انتهای کالباس های لوله شده را با نخ ببندید و کالباس اضافی زیر نخ را ببرید

 

4- کالباس را از بخش بریده شده کف ظرف قرار دهید سپس کالباس ها را مانند گلبرگ های گل باز کنید

 

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 74,688
برچسب‌ها, , , , , ,

مدل های تزیین آش – 9 مدل های تزیین حلوا – 7 آموزش تزیین گوجه فرنگی مدل قلب آموزش تزیین خیار مدل سُس خوری کرپ کالباس و پنیر چیکن کوردن بلو با سس قارچ مدل های تزیین برنج – 8

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها