جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » غذای بین المللی » شنیسل مرغ ( فرانسه )


 

شنیتسل مرغ و پنیر

 

شنیسل مرغ Chicken ShenitZel

 

سینه مرغ 3 عدد  .  آرد  1 لیوان  .  پودر سوخاری  1 لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد

دانه کنجد 1 قاشق غذاخوری  .  دارچین.نمک.فلفل مقدار لازم روغن برای سرخ کردن

 

شنیتسل

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.

 

آرد سوخاری را با کنجد ، دارچین ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید.

 

شنیتسل 

 

برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.

 

سینه های مرغ های کوبیده را درون  آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، سنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

 

شنیتسل

 

شنیسل های آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از کنجد اختیاری میباشد ، ضخامت شنیسل سلیقه ای است اما هرچه شنیسل نازک تر باشد زودتر سرخ میشود.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 90,961
برچسب‌ها, , , , , ,

کباب مرغ تابه ای با طعم آویشن کوفته مرغ و پنیر مرغ سوخاری با سس پرتقال مرغ سوخاری مخصوص چیکن پارمزان ( ایتالیا ) مرغ سوخاری با پنیر پارمزان نخود پلو با مرغ

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها