» آبگوشت دیزی

چاپ صفحه Translate to English

 

دیزی سنگی

 

ابگوشت دیزی

 

نخود  و لوبیای سفید باهم 1 لیوان  .  گوشت گوسفند با استخوان و چربی  500 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد .  پیاز  2 عدد  .  سیر 3 حبه  .  سیب زمینی 5 عدد

رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری  .  فلفل سبز  3 عدد  .  نمک ، فلفل ، آبلیمو مقدار لازم

 

طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در اب خیس کنید ، گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد از پیازها ، 1 حبه سیر و گوجه فرنگی هایی که پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.

 

اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید ، این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم انرا خیلی بهتر و جا افتاده تر میکند.

 

بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی اضافه کنید ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.

 

یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را داخل غذا بریزید ، پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کرده و به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید.

 

وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید ، در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید ، هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

 

نکته ها : دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زیاد درست میکنند و بهتر است در شروع کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه دیزی در اثر اضافه کردن آب در طول پخت تحت تاثیر قرار نگیرد.

 

میتوانید بجای چربی گوشت از مقداری دنبه استفاده کنید ، هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود.

 

آبلیمو را هنگام سرو  غذا داخل ظرف بریزید در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ خواهد شد ، میتوانید از لیموعمانی نیز بجای ابلیمو استفاده کنید و در اینصورت باید یک ساعت قبل از پایان پخت حدود 5 لیموعمانی را با چنگال چند بار سوراخ کرده و اضافه کنید.

 

سرخ کردن رب قبل از رختن درون غذا برای از بین بردن بوی خامی رب و خوشرنگ شدن رب میباشد.

 

 

بازدید : 50,716 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : آش و سوپ
برچسب : ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


ساعت 2014 گوشواره لاله گوش عینک های جدید گن مردانه ست خياطي همه كاره نيم تنه فرم دهنده MI bra درب كنسرو بازكن برقي بهداشتي زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون
سفيد كننده بدن  حشره كش برقي riddex ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي ساعت و آینه دكوراتيو  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه