» آبگوشت دیزی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

دیزی سنگی

 

ابگوشت دیزی

 

نخود  و لوبياي سفيد باهم 1 ليوان  .  گوشت گوسفند با استخوان و چربي  500 گرم

گوجه فرنگي 3 عدد .  پياز  2 عدد  .  سير 3 حبه  .  سيب زميني 5 عدد

رب گوجه فرنگي  1 قاشق غذاخوری  .  فلفل سبز  3 عدد  .  نمك ، فلفل ، آبليمو مقدار لازم

 

طرز تهيه : نخود و لوبيا را از شب قبل در اب خيس كنيد ، گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا و 1 عدد از پيازها ، 3 حبه سير و گوجه فرنگی هایی که پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد اضافه كنيد.

 

اگر از ظرف مخصوص ديزي استفاده ميكنيد باید توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظرف ديزي استفاده كنيد ، اين ظرف زمان پخت را طولاني تر ولی طعم انرا خيلي بهتر و جا افتاده تر ميكند.

 

بعد از حدود يك ساعت و نيم فلفل سبز ها را به ديزي اضافه کنید ، در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظرف ملايم باشد تا غذا ارام ارام جا بيفتد.

 

يك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سيب زميني ها را داخل غذا بريزيد ، پيازي كه اول به غذا اضافه كرديد از ظرف خارج كنيد و دور بيندازيد سپس چربي گوشت را نيز از ظرف خارج کرده و به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد و داخل غذا بريزيد.

 

وقتی گوشت و نخود و لوبيا نرم و پخته شدند میتوانید نمك و فلفل سیاه را به غذا اضافه كنيد ، در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواه را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي سرخ شده در كمي روغن داخل غذا استفاده كنيد ، هر چه زمان پخت دیزی طولاني تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

 

نکته ها : دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زياد درست ميكنند و بهتر است در شروع کار به اندازه كافي در ظرف آب بريزيد تا مزه دیزی در اثر اضافه كردن آب در طول پخت تحت تاثير قرار نگيرد.

 

میتوانید بجای چربی گوشت از مقداری دنبه استفاده کنید ، هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به آن نمك و ادويه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود.

 

آبليمو را هنگام سرو  غذا داخل ظرف بريزيد در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ خواهد شد ، میتوانید از لیموعمانی نیز بجای ابلیمو استفاده کنید و در اینصورت باید یک ساعت قبل از پایان پخت حدود 5 لیموعمانی را با چنگال چند بار سوراخ کرده و اضافه کنید.

 

سرخ كردن رب قبل از رختن درون غذا برای از بين بردن بوي خامي رب و خوشرنگ شدن رب میباشد.

 

 

بازدید : 69,796 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : آش و سوپ
برچسب : ، ، ، ، ،
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاقوي همه كاره counter pro درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات ساعت جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق لباس جادویی ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه