» آبگوشت دیزی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

دیزی سنگی

 

ابگوشت دیزی

 

نخود  و لوبیای سفید باهم 1 لیوان  .  گوشت گوسفند با استخوان و چربی  500 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد .  پیاز  2 عدد  .  سیر 3 حبه  .  سیب زمینی 5 عدد

رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری  .  فلفل سبز  3 عدد  .  نمک ، فلفل ، آبلیمو مقدار لازم

 

طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در اب خیس کنید ، گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد از پیازها ، 3 حبه سیر و گوجه فرنگی هایی که پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.

 

اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید ، این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم انرا خیلی بهتر و جا افتاده تر میکند.

 

بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی اضافه کنید ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.

 

یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را داخل غذا بریزید ، پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کرده و به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید.

 

وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید ، در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید ، هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

 

نکته ها : دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زیاد درست میکنند و بهتر است در شروع کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه دیزی در اثر اضافه کردن آب در طول پخت تحت تاثیر قرار نگیرد.

 

میتوانید بجای چربی گوشت از مقداری دنبه استفاده کنید ، هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود.

 

آبلیمو را هنگام سرو  غذا داخل ظرف بریزید در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ خواهد شد ، میتوانید از لیموعمانی نیز بجای ابلیمو استفاده کنید و در اینصورت باید یک ساعت قبل از پایان پخت حدود 5 لیموعمانی را با چنگال چند بار سوراخ کرده و اضافه کنید.

 

سرخ کردن رب قبل از رختن درون غذا برای از بین بردن بوی خامی رب و خوشرنگ شدن رب میباشد.

 

 

بازدید : 75,360 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : آش و سوپ
برچسب : ، ، ، ، ،
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


لوبياي جادويي قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن ساعت نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت و ایینه
مقنعه و شال مانتو پاييزه رنوس حشره كش برقي riddex گلدماسك خاويار شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي گوشواره لاله گوشي انگشتر فروهر اصل
چسب فرم دهنده سینه برلیفتس نگهدارنده روسری و شال قالب کیک سیلیکونی Cupcake Secret منقل مسافرتی CHILL & GRILL برس رنگ مو touch beauty
بالاي صفحه