سوپ نخودفرنگی و جعفری با خامه ترش

  طرز تهیه: برای تهیه این سوپ نخود فرنگی خوشمزه ابتدا موسیرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید، سپس ژامبون ها را نیز به تکه های کوچک خرد کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و ژامبون را سرخ کنید؛ تا زمانیکه طلایی و ترد شوند.   موسیرها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا موسیرها نرم شوند.سپس نخودفرنگی‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. عصاره مرغ را به ترکیب اضافه کنید و زمانیکه مایع به جوش آمد اجازه دهید 5 دقیقه قل بزند. جعفری ها را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس با گوشکوب برقی یا مخلوط کن بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست و صاف بشود( کمی از جعفری ها را برای تزئین روی سوپ نگهدارید). به میزان دلخواه نمک و فلفل ( و سایر ادویه ها) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود.( این سوپ بصورت سرد سرو می شود) سوپ را در کاسه ها بریزید و با خامه ترش و جعفری و روغن زیتون تزئین کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.