استیک با سس موسیر
گوشت فیله گوسفند یا راسته گوساله 600 گرم . آب گوشت 1 لیوان . کره 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری . سس سویا 2 قاشق چایخوری . سرکه 2 قاشق چایخوری
خامه 1/3 لیوان . سیر خرد شده 2 عدد . پیاز 2 عدد . آبلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : گوشت ها را به 4 قسمت برش بزنید ، سطح گوشت را با چنگال سوراخ سوراخ کنید ، داخل کاسه ای مقداری روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و دو طرف گوشت را با آن ماساژ دهید سپس گوشت ها را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد گوشت را اضافه کنید و دو طرف گوشت را با حرارت متوسط سرخ کنید و از روی حرارت بردارید ( اگر حرارت کم باشد گوشت اب میندازد و استیک سفت میشود ).
برای تهیه سس استیک ابتدا پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید ( همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید ) و با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، سرکه و آب گوشت را باهم مخلوط کنید و به پیاز و سیر تفت خورده اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود ، سس و استیک را در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها : اندازه استاندارد استيك 20 سانتيمتر در 15 سانتيمتر و قطر 3 سانتيمتر است ، بهتر است از روغن زیتون برای ماساژ گوشت استفاده کنید
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸