» مرغ اسپایسی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

مرغ

 

مرغ اسپایسی

 

مرغ 1 عدد  .  پودر سوخاری 2 لیوان  .  آرد گندم 1 لیوان

ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

 

مرغ کنتاکی

 

طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

 

تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

 

مرغ کنتاکی

 

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید ؛ مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

 

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

 

بازدید : 35,518 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای گوشتی
برچسب : ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو اسپري مركبات سير خردكن ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ماساژور دلفيني آسان نوش زيپ پك
چاي لاغري مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن زنانه چنس شانل ساعت توپ لباسشويي Clean Ballz قلم لكه گير لباس حشره كش برقي riddex
لاك ابرو انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه