جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » غذای بین المللی » راتاتویی ( فرانسه )


 

 

راتاتویی فرانسوی

 

بادمجان بزرگ 3 عدد .  سیر 2 حبه  .  پیاز 1 عدد . فلفل دلمه ای 1 عدد . گوجه فرنگی 3 عدد

تخم مرغ 2 عدد  .  رب گوجه 2 قاشق غذاخوری  .  پودر آویشن 1 قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

غذای فرانسوی 

 

طرز تهیه : بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود ، پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.

 

سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

غذای فرانسوی 

 

ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ، گوجه فرنگی خرد شده ، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.

 

رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ، ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود ، در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.

 

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 46,082
برچسب‌ها, , , , , ,

خوراک مرغ و نان

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها