مرغ بریان

مرغ بریان زعفرانی

مرغ 4 تکه  .  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری  .  آب لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

مرغ بریان

طرز تهیه : زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

ران های مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت 2 - 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.

در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ... سرو کنید.