جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

کیک خیس

 

کیک خیس شکلاتی

 

شکر 1 لیوان  .  آرد سفید 1 لیوان  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1/6 لیوان  .  قهوه دم کرده 1/3 لیوان  .  خامه 3 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم

پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری  .  گردو خرد شده مقداری  .  اسانس وانیل چند قطره

 

کیک خیس

 

کیک خیس یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست.

 

طرز تهیه : ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).

 

 

کیک خیس

 

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

 

مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

 

کیک خیس

 

گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.

 

پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 497
برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,

کیک چاکوچینو مدل های تزیین کیک دندانی آموزش تزیین کیک شکلاتی با اسمارتیز

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها