» مربای بالنگ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

مربا 

 

مربای بالنگ

 

بالنگ درشت 3 عدد  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری  .  شکر هم وزن بالنگ ها

 

طرز تهیه : بالنگ ها را پس از شستن نازک پوست بگیرید ، سپس بالنگ ها را از وسط نصف کنید و قسمت داخلی بالنگ ها را خارج نمائید.

 

بالنگ های اماده را به اندازه دلخواه خرد کنید ، بالنگ های خرد شده را درون اب سرد قرار دهید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.

 

بالنگ ها را درون اب در حال جوشیدن بریزید تا تلخی انها گرفته شود ، 3-5 بار این کار را تکرار کنید تا تلخی بالنگ ها گرفته شود ( هر بار پس از 1 دقیقه جوشیدن بالنگ ها را درون اب سرد قرار داده و مجدد داخل اب جوش بیندازید تا با شوک های وارده تلخی گرفته شود ).

 

پس از اینکه چند بار بالنگ ها را داخل آب جوش ریختید برای دور آخر بالنگ ها را به مدت 20 دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس درون آب سرد بریزید و آبکشی کنید.

 

شکرها را با 3 لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، بالنگ های آبکشی شده را درون شیره خنک شده بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مربا بجوشد و غلیظ شود.

 

در پایان کار نیز آبلیمو را اضافه کنید و پس از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید ، مربا را پس از خنک شدن درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

 

 

بازدید : 28,491 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد
برچسب : ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت كاسيو زمين شوي سطل دار Spin-Go كيف لوازم صندوق عقب خودرو فانوس چندكاره مسافرتي LED ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy دستگاه بافت مو
لوبياي جادويي چاي لاغري گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك