خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
مربا و مارمالاد و کمپوت | مربای به - طرز تهیه مربای به خانگی

» مربای به

Translate to Englishپرینت مطلب

 

 

مربا

 

مربای به

 

به 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  هل 5 عدد

 

طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

 

 

 

بازدید : 30,708 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك چاقوی نانو اسپري مركبات سير خردكن آسان نوش ست خياطي همه كاره قلم لكه گير لباس
مقنعه و شال تي شرت ويژه ماه محرم مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن ساعت عينك حشره كش برقي riddex
لوبياي جادويي ساعت ديواري گلدماسك خاويار لاك ابرو شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي
بالاي صفحه