جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

 

مربا

 

مربای به

 

به 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  هل 5 عدد

 

طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

 

 

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 42,809
برچسب‌ها, , , , , ,

مربای شاه توت مربای توت سفید مربا و مارمالاد هلو مربای بهار نارنج مربای گل محمدی مربای پرتقال کامکوات مربای انجیر

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها