خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
مربا و مارمالاد و کمپوت | مربای به - طرز تهیه مربای به خانگی

» مربای به

Translate to Englishپرینت مطلب

 

 

مربا

 

مربای به

 

به 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  هل 5 عدد

 

طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

 

 

 

بازدید : 33,923 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


آبميوه گيري پرو جويسر تخم‌مرغ پز مدل سوسیس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات پوست كن آناناس ماساژور دلفيني آچار همه كاره Snap n Grip پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ست خياطي همه كاره
چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك جا لوازم آرايشي glam caddy دستكش زنانه خز دار نيم تنه فرم دهنده MI bra بالش توتال پيلو ساعت
قمقمه تصفيه آب انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه