» مربای به

Translate to Englishپرینت مطلب

 

 

مربا

 

مربای به

 

به 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  هل 5 عدد

 

طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

 

 

 

بازدید : 25014 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


درب كنسرو بازكن برقي چاقوي همه كاره counter pro درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
 قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك قالب جادويي ساعت و آینه دكوراتيو حشره كش برقي riddex رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي جارو برقي فندكي ماشين  انگشتر زيپ
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق شال و مانتو عینک های مد روز ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه