» مربای به

چاپ صفحه Translate to English

 

 

مربا

 

مربای به

 

به 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  هل 5 عدد

 

طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید.

 

درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ).

 

پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.

 

پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

 

 

 

بازدید : 22,933 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


ساعت 2014 گوشواره لاله گوش عینک های جدید گن مردانه ست خياطي همه كاره نيم تنه فرم دهنده MI bra درب كنسرو بازكن برقي بهداشتي زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون
سفيد كننده بدن  حشره كش برقي riddex ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي ساعت و آینه دكوراتيو  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه