جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

مربا

 

مربای هویج

 

هویج 500 گرم  .  شکر 500 گرم  .  آب 2 لیوان  .  گلاب 2 قاشق غذاخوری

 آبلیمو 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پسته در صورت تمایل مقداری  .  هل مقداری

 

طرز تهیه : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.

 

شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

 

نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 80,119
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

اسکون مرغ پنیری اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات کاپ مرغ و سبزیجات با خمیر پفکی آموزش تزیین هویج مدل ستاره مربا و مارمالاد هلو مربای گیلاس مربای بهار نارنج

ست پنج کاره حمام
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها