» مربای هویج

Translate to Englishپرینت مطلب

 

مربا

 

مربای هویج

 

هویج 500 گرم  .  شکر 500 گرم  .  آب 2 لیوان  .  گلاب 2 قاشق غذاخوری

 آبلیمو 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پسته در صورت تمایل مقداری  .  هل مقداری

 

طرز تهیه : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.

 

شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

 

نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

 

 

بازدید : 73,970 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد و کمپوت
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


آبميوه گيري پرو جويسر تخم‌مرغ پز مدل سوسیس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات پوست كن آناناس ماساژور دلفيني آچار همه كاره Snap n Grip پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ست خياطي همه كاره
چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك جا لوازم آرايشي glam caddy دستكش زنانه خز دار نيم تنه فرم دهنده MI bra بالش توتال پيلو ساعت
قمقمه تصفيه آب انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه