» مربای هویج

Translate to Englishپرینت مطلب

 

مربا

 

مربای هویج

 

هویج 500 گرم  .  شکر 500 گرم  .  آب 2 لیوان  .  گلاب 2 قاشق غذاخوری

 آبلیمو 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پسته در صورت تمایل مقداری  .  هل مقداری

 

طرز تهیه : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.

 

شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

نکته : هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

 

نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

 

 

بازدید : 76,486 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : مربا و مارمالاد
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت كاسيو زمين شوي سطل دار Spin-Go كيف لوازم صندوق عقب خودرو فانوس چندكاره مسافرتي LED ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy دستگاه بافت مو
لوبياي جادويي چاي لاغري گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك