جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
كرم لاغري One Star



 

خامه

 

فرم دادن خامه صبحانه

 

خامه پاستوریزه 2 لیوان  .  شکر 1/2 لیوان

 

خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف میباشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت میشود.

 

بدلیل مشکل در دسترسی به ابن نوع خامه میتوانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش میرسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش میاموزید که چگونه به ان فرم دهید.

 

خامه

 

ابتدا اب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به ان اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

 

کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.

 

خامه

 

خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

 

در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.

 

خامه

 

پس از اماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

 

نکته : میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر و غلیظ تر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ، کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با باقی مانده شکر به خامه اضافه کنید ).

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 68,846
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

پنیر ماسکارپونه آموزش فرم دادن خامه با پودر خامه باتر کرم کلاسیک دسر شیر برنج

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها