جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

آش

 

آش بادمجان ( کرمانشاه )

 

گوشت گوسفند 200 گرم  .  بادمجان 1 کیلوگرم  .  نخود 1 لیوان  .  عدس 1 لیوان

کشک 1 لیوان  .  سیر 4 حبه  .  پیاز 3 عدد  .  نعناع داغ مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

آش

 

طرز تهیه : گوشت را به همراه چند لیوان آب و 1 پیاز خرد شده داخ قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود سپس گوشت را ریش ریش کنید.

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس با پشت چنگال خوب له کنید ؛ نخود و عدس را که از شب قبل خیس داده اید درون قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

 

آش

 

2 عدد پیاز و 4 حبه سیر را خرد کنید ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید.

 

پیاز داغ ، سیر داغ ، بادمجان های نرم شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید ( اگر آب کم بود آب جوش اضافه کنید ) ؛ پس از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس آش را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و … تزئین و سرو کنید.

 

نکته ها : برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم 1 دقیقه تفت دهید ، در صورت تمایل میتوانید کشک بیشتری استفاده کنید ، میتوانید به جای آب گوشت از عصاره گوشت هم استفاده کنید.

 

 

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 32,426
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , ,

بادمجان کباب بورانی بادمجان لازانیا کدو و بادمجان املت بادمجان و گوجه فرنگی املت بادمجان رژیمی خوراک واویشگای بادمجان بادمجان کبابی با سس سیر

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها