» آموزش خمیر پیتزا ایتالیایی

چاپ صفحه Translate to English

 

پیتزا ایتالیایی

 

خمیر پیتزا ایتالیایی

 

آرد 3 لیوان  .  آب ولرم 1 لیوان نمک 1/4 قاشق چایخوری

پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری  .  روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

 

خمیر پیتزا ایتالیایی

 

روش تهیه : خمیر مایه را با آب ولرم ( ابی گرمی که دست را نسوزاند ) مخلوط کنید و در جای گرمی به مدت 5 دقیقه بگذارید بماند.

 

آرد را دوبار الک کنید تا سبک شود ، سپس وسط آرد را گود کرده و خمیر مایه اماده شده ، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و از کناره های آرد با قاشق مخلوط کردن را شروع کنید ، پس از اینکه تمام آرد با مواد دیگر مخلوط شد شروع به ورز دادن نمائید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی اون قرار دهید.

 

خمیر پیتزا ایتالیایی

 

به کمک کف دست روی خمیر فشار دهید و به سمت جلو هدایتش کنید تا خمیر کش بیاید و بعد دوباره به حالت قبل برگردید و این عمل را بارها و بارها تکرار کنید ، در زمان ورز دادن خمیر همواره باید سطح کارتان پوشیده از آرد باشد.

 

کف و اطراف ظرفی را با روغن چرب کنید ،سپس خمیر را داخل ان بگذارید و یک دور درون ظرف بچرخانید تا کمی اطراف خمیر چرب شود ، سپس روی خمیر برشی به صورت + بدهید تا خمیر بهتر ور بیاید ، پارچه ای روی ظرف قرار داده و در جایی گرم بین 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا حجم ان دو برابر شود ، هرچه دمای محیط گرم تر باشد خمیر شما زودتر ور میاید.

 

خمیر پیتزا ایتالیایی

 

پس از انکه حجم خمیر دو برابر شد دست ها و سطح کار را به کمی آرد یا روغن اغشته کنید تا خمیر به دست یا محیط کار نچسبد ، خمیر را روی سطح مورد نظر قرار دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس هر تکه را جداگانه چند بار با همان روش بالا ورز دهید.

 

کف تابه های پیتزا را کمی چرب کرده و خمیرها را به شکل دایره های بزرگ روی انها پهن کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا خمیر کمی پف کند.

 

khamir pitza

 

فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید و ظرفی اب داخل ان قرار دهید ، وقتی اب شروع به بخار کردن نمود تابه ها را درون فر بچینید و به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پخت اولیه نان پیتزا انجام شود ، سپس از فر خارج کرده و مواد مخصوص پیتزا را روی نان های اماده بریزید و بار دیگر درون فر بگذارید تا پنیرها اب شده و پیتزای شما آماده سرو کردن شود.

 

نکته : منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر مایه بمدت 5 دقیقه در محیطی با دمای حدود 40 درجه میباشد که برای اینکار میتوانید مایکروفر را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید ، حتی میتوانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

 

بازدید : 66,620 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : نان و خمیر,پیتزا و خمیر پیتزا
برچسب : ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


 قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون درب كنسرو بازكن برقي چاقوي همه كاره counter pro درپوش نگهدارنده جادويي ست ماهيتابه ضدخش spiderpan كارواش خانگي همه كاره جت ميني كيسه كم حجم كننده  وكيوم بگ ظرف غذاي جادويي بچه
ساعت 2014 نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره گن مردانه عینک های جدید گوشواره لاله گوش ساعت و آینه دكوراتيو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي
ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم سفيد كننده بدن بهداشتي استيكر مارك ناخن فندك طرح دوربين سوني sony كيف آلوما والت اصل حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه