جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » نان و خمیر » خمیر و نان همبرگر


 

نان همبرگر

 

نان همبرگر

 

شیر ولرم یک و نیم فنجان . آرد 4 فنجان . خمیر مایه  2 قاشق چایخوری . تخم مرغ 1 عدد

کره نصف فنجان . شکر 3 قاشق غذاخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . زرده تخم مرغ 1 عدد . کنجد برای تزئین

 

خمیر نان همبرگر

 

طرز تهیه : شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید ؛ پس از این مدت کره ، نمک و 1 عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید.

 

خمیر نان همبرگر

 

آردی را که چند بار الک کرده اید قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید ( دقت داشته باشید که فقط تا حدی باید آرد بریزید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ).

 

خمیر نان همبرگر

 

خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود ، وقتی حجم خمیر 2 برابر شد یعنی آماده قسمت کردن و قرار دادن در فر است.

 

خمیر نان همبرگر

 

خمیرها را به قسمت های 50 یا 100 گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس 1 زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و 15 دقیقه استراحت دهید.

 

نان ها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت 15 – 30 دقیقه قرار دهید ( این زمان بستگی به درجه حرارت و نوع فر دارد ) ، بهتر است هر از 10 دقیقه نان ها را چک کنید.

 

نکته : اگر میخواهید اندازه نان ها بزرگتر یا کوچکتر باشد میتوانید برای هر نان خمیر بیشتر یا کمتری در نظر بگیرید ، خمیر هر چه نرم تر باشد کیفیت نان بیشتر میگردد.

 

هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید ، در مراحل اول مخلوط کردن ارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید.

 

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 65,474
برچسب‌ها, , , , ,

نان آلمانی Brotchen کاناپه گوجه فرنگی و پنیر نان تست نان فنجانی پنیری چیز برگر مدل های تزئین نان به شکل مار نان فانتزی مدل مار

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها