سالاد بیکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده یا همان نان کروتان استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست. از سالاد بیکن دودی به عنوان سالاد رژیمی هم میتوان استفاده کرد. البته به این شرط که سس را حذف و فقط مقداری آبلیمو، سرکه، نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.

 

طرز تهیه سالاد بیکن دودی

 

مرحله اول:

کاهو را شسته و خرد کنید. بیکن را خرد و در صورت تمایل در تابه، کمی برشته کنید.  

مرحله دوم:

برای درست کردن نان کروتان، نان تست را به مربع های کوچک برش بزنید و به آن روغن زیتون و پودر سیر زده و آن را در تابه و یا فر برشته کنید.  

مرحله سوم:

کاهــو خرد شده، گوجــه دو نیم شده، بیــکن خرد شده،جــوانه، شــاهی و نان کروتان را با هم در کاسه ریخته و روی آن پنیر و سس بریزید.  

مرحله چهارم:

برای درست کردن سس 1 قاشق مربا خوری خردل رو با 2 قاشق روغن زیتون خوب مخلوط کنید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری سرکه و4/1 فنجان خامه اضافه کنید. سالاد بیکن دودی رو با این سس خوشمزه سرو کنید. نوش جان!   سالاد با بیکین دودی