جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » رولت حلوا


 

حلوا

 

رولت حلوا

 

آرد 2 لیوان  .  شکر 2 لیوان  .  روغن مایع 1 لیوان  .  کره یا روغن جامد 50 گرم

گلاب 1/4 لیوان  .  آب 2 لیوان  .  زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری  .  نان میکادو مقدار لازم

 

حلوا رولتی

 

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود ، در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

 

پس از سبک شدن آرد باید روغن و کره را اضافه کنید ، با قاشق خوب مخلوط کنید تا آرد طلایی شود سپس شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.

 

حلوا رولتی

 

نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید ، حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید.

 

حلوای رول شده را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ، پس از سرد شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو کنید.

 

رولت حلوا

 

در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن در یخچال روی رولت را با شکلات ذوب شده بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید ، همچنین میتوانید به جای رول کردن حلوا و نان را لایه لایه روی هم قرار دهید و پس از سرد شدن به صورت مریع برش بزنید.

 

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی اب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 75,062
برچسب‌ها, , , , , , , , ,

حلوای موز و بادام حلوای موز رنگینک مدل های تزیین حلوا – 7 رولت تخم مرغ و سبزیجات روش های صحیح رول کردن رولت مدل های تزیین حلوا – 6

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها