نودل مرغ و بادام زمینی

ماکارونی

طرز تهیه : ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ؛ سیر خرد شده و تکه های مرغ را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. سپس سس سویا ، بادام زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا زمانی که آب غذا کشیده شود.

پس از اینکه آب غذا کشیده شد نودل آبکشی شده را اضافه کنید و کمی روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و بهمراه پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.