» مسقطی دو رنگ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

مسقطی

 

مسقطی دو رنگ

 

نشاسته 300 گرم  .  شکر 600 گرم  .  کره 250 گرم  .  آب سرد 8 لیوان

گلاب 1 لیوان  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری  .  خلال پسته و زعفران دم کرده و رنگ خوراکی به مقدار لازم

 

طرز تهیه : نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود ؛ قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون ان بریزید ، شکر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.

 

پس از اینکه نشاسته کمی خودش را گرفت میتوانید گلاب و خلال پسته را اضافه نمائید ، در انتها نیز کره را اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید ؛ مسقطی را 2 قسمت کنید ، به یکی ابلیمو بزنید و دیگری را با مقداری زعفران دم کرده یا رنگ خوراکی مخلوط کنید.

 

داخل ظرف را چرب کنید ، مسقطی را کف ظرف پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید سپس درون یخچال قرار دهید تا مسقطی سرد شود و خودش را بگیرد ، پس از سرد شدن مکعبی برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود ، میتوانید بجای خلال پسته از خلال بادام ، پودر نارگیل و … هم استفاده کنید.

 

بازدید : 56,892 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : دسر
برچسب : ، ، ، ، ،
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاقوي همه كاره counter pro درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات ساعت جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق لباس جادویی ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه