جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



 

سس

 

سس سیر

 

سیر 2 بوته  .  روغن 5 قاشق غذاخوری  .  آب 1 لیوان  .  فلفل 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری  .  نشاسته 4 قاشق غذاخوری  .   آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : نشاسته را درون اب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام بهم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

سیرهای پوست کنده را خوب له کنید سپس درون میکسر بهمراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بزنید تا سس یکدست شود ، سس سیر را 1 ساعت درون یخچال قرار دهید سپس بهمراه غذا سرو نمائید.

 

نکته ها : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت ابکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس میشود.

 

بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر میتوانید استفاده کنید ، این سس اغلب بهمراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو میشود.

 

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 11,037
برچسب‌ها, , , , ,

اسنک کدو سبز با سس سیر سس مخصوص پنیری پتاژ لبو و لوبیا سفید سس قارچ خامه ای اسنک پیاز سیر ترشی

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها