» خیار شور

Translate to Englishپرینت مطلب

خیارشور

 

خیار شور

 

خیار قلمی 2 کیلو  .  نمک 1 لیوان  .  برگ کرفس 200 گرم  .  شوید 200 گرم  .  فلفل سبز تند 5 عدد

ترخون 300 گرم  .  سیر 1 بوته  .  تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری  .  آب و سرکه مقدار لازم

 

طرز تهیه : خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

 

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

 

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

 

نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

 

نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

 

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

 

بازدید : 93,391 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : ترشی و شور
برچسب : ، ، ، ،
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس بالش كودك پيلوپت نيم تنه فرم دهنده MI bra دستكش زنانه خز دار لگ زمستانه خزدار ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy تخم‌مرغ پز مدل سوسیس
قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس لوبياي جادويي چراغ خواب موزيكال لاكپشت