جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



خیارشور

 

خیار شور

 

خیار قلمی 2 کیلو  .  نمک 1 لیوان  .  برگ کرفس 200 گرم  .  شوید 200 گرم  .  فلفل سبز تند 5 عدد

ترخون 300 گرم  .  سیر 1 بوته  .  تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری  .  آب و سرکه مقدار لازم

 

طرز تهیه : خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

 

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

 

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

 

نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

 

نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

 

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 98,004
برچسب‌ها, , , ,

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها