جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » آش و سوپ » سوپ سفید با شیر


 

سوپ شیر و خامه

 

سوپ شیر

 

هویج 3 عدد  .  سیب زمینی 1 عدد  .  جو پرک 1 لیوان  .  بلغور گندم 1 استکان

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری  .  مرغ 200 گرم  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری .  پیاز 1 عدد

شیر 6 لیوان  .  جعفری خرد شده مقداری  .  نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم

 

طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

 

پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید .

 

دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

 

وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید.

 

وقتی آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

 

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید .

 

معمولا 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد .

 

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 105,521
برچسب‌ها, , , , ,

سوپ پای مرغ و سبزیجات سوپ مرغ و برنج خامه ای سوپ نودل و مرغ رژیمی سوپ ذرت و سیب زمینی سوپ قارچ و نودل خامه ای سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ رژِیمی چربی سوز

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها