جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

سوپ شیر و خامه

 

سوپ شیر

 

هویج 3 عدد  .  سیب زمینی 1 عدد  .  جو پرک 1 لیوان  .  بلغور گندم 1/2 لیوان

آرد 1 قاشق غذاخوری  .  مرغ 200 گرم  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری .  پیاز 1 عدد

شیر 6 لیوان  .  جعفری خرد شده برای تزیین  .  نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم

 

طرز تهیه : جو و بلغور را از 1 ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج و سیب زمینی را خرد کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از 1 ساعت جو ، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید ، پس از 1 ساعت سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

 

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

 

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از 1 ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

 

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید ( میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید ).

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 112,058
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , ,

خواص فوق العاده پای مرغ پای مرغ پخته سوپ پای مرغ و سبزیجات سوپ مرغ و برنج خامه ای سوپ نودل و مرغ رژیمی سوپ ذرت و سیب زمینی سوپ قارچ و نودل خامه ای

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها