دریافت طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر در تلگرام کانال تلرام ایران کوک

جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

میرزاقاسمی

 

میرزا قاسمی

 

بادمجان 5 عدد . سیر 1 بوته . تخم مرغ 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم

 

میرزاقاسمی

 

طـرز تهیه : بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.

 

میرزاقاسمی

 

بادمجان ها را پوست بکنید و ساطوری کنید ،  گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.

 

میرزاقاسمی

 

درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.

 

میرزاقاسمی

 

در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید.

 

Print Friendly
نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 76,177
برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,

طرز تهیه فریتاتا مارچوبه و ژامبون | صبحانه مقوی طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ | غذا با قارچ طرز تهیه نازخاتون (گیلان) طرز تهیه مرصع پلو | پلو مجلسی مخصوص مهمانی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها