» میرزا قاسمی ( شمال )

Translate to Englishپرینت مطلب

 

 

میرزاقاسمی

 

میرزا قاسمی

 

بادمجان 5 عدد . سیر 1 بوته . تخم مرغ 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم

 

طـرز تهیه : بادمجان ها را روی اتش کباب کنید و پوست انها را بکنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.

 

بادمجان ها را ساطوری کنید ( با ضربه چاقو خرد و له کنید ) ،  گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.

 

درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.

 

در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید.

 

 

بازدید : 54,111 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای محلی
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


آبميوه گيري پرو جويسر تخم‌مرغ پز مدل سوسیس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات پوست كن آناناس ماساژور دلفيني آچار همه كاره Snap n Grip پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ست خياطي همه كاره
چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك جا لوازم آرايشي glam caddy دستكش زنانه خز دار نيم تنه فرم دهنده MI bra بالش توتال پيلو ساعت
قمقمه تصفيه آب انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه