» میرزا قاسمی ( شمال )

Translate to Englishپرینت مطلب

 

 

میرزاقاسمی

 

میرزا قاسمی

 

بادمجان 5 عدد . سیر 1 بوته . تخم مرغ 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم

 

طـرز تهیه : بادمجان ها را روی اتش کباب کنید و پوست انها را بکنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.

 

بادمجان ها را ساطوری کنید ( با ضربه چاقو خرد و له کنید ) ،  گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.

 

درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.

 

در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید.

 

 

بازدید : 49,517 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای محلی
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


walar ساعت درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ادکلن
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات كيف آلوما والت اصل جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق مانتو پاییزه ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه