جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



 

حلیم نذری

 

حلیم گوشت

 

گندم 300 گرم . گوشت 300 گرم . پیاز 1 عدد . زردچوبه نصف قاشق چایخوری

  نمک 1 قاشق چایخوری . روغن یا کره مقدار لازم . آب 10 لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم

 

اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک وسیله مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته شود.

 

حلیم گندم 

 

طرز تهیه : ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود ، به این صورت مدت طبخ کاهش میابد.

 

گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید ، پیاز را پوست کرده و به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید ، زردچوبه را هم اضافه کنید و شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.

 

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند ، دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید ، اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

 

حلیم گندم 

 

دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند ، اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

 

دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد ، حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد ، چیزی مابین این حالت مد نظر میباشد.

 

پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف میکنند که میتوان بنابر سلیقه و عدات غذایی هر شخص حلیم را تزئین نمود.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 99,166
برچسب‌ها, , , , , ,

حلیم مرغ حلیم بادمجان با برنج

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها