جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

شیرینی یزدی

 

کیک یزدی

 

آرد 1 و نیم لیوان  .  شکر 2/3 لیوان  .  روغن مایع 2/3 لیوان  .  ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  پودر هل مقداری

 

شیرینی یزدی

 

طرز تهیه : آرد ، بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل را باهم مخلوط کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 1 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

 

ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید ؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.

 

شیرینی یزدی

 

داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

 

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 63,483
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , ,

شیرینی کره ای شیرینی برنجی شیرینی هلالی فندقی شیرینی رولت مربایی شیرینی چیپسی فندقی چیز کیک کدو حلوایی کیک چوبی هندوانه

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها