جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
ابکش سینک



 

شیرینی یزدی

 

کیک یزدی

 

آرد 1 و 1/2 لیوان  .  شکر 2/3 لیوان  .  روغن مایع 2/3 لیوان  .  ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  پودر هل مقداری

 

شیرینی یزدی

 

طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

 

شیرینی یزدی

 

ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

 

شیرینی یزدی

 

داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

 

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 72,731
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , ,

حلوای موز و بادام حلوای موز شله زرد قالبی مدل های تزیین کیک دندانی آموزش تزیین کیک درختی کیک دسر موکا و شکلات کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها