جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



 

کیک میوه

 

کیک زردآلو

 

آرد 2 لیوان  .  ماست 1 لیوان  .  کره 200 گرم  .  شکر 2 لیوان  .  بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 5 عدد  .  وانیل نصف قاشق چایخوری  .  زرد آلو 500 گرم  .  نمک 1/8 قاشق چایخوری

 

 کیک زرد الو

 

طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود ؛ هسته های زردآلوها را نیز دراورید و زردآلوها را از وسط 2 قسمت کنید.

 

کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود ، ماست ، نمک و وانیل را نیز اضافه کنید.

 

کیک زرد الو

 

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید سپس به مخلوط کرمی بالا اضافه نمائید ( مایه این کیک غلیظ است ).

 

کیک زرد الو

 

قالب را چرب کنید یا کف ان کاغذ روغنی بیندازید ، مواد را درون قالب بریزید سپس زردآلوها را روی ان قرار دهید ، قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با توجه به نوع فر قرار دهید.

 

پس از 40 دقیقه کیک را چک کنید ( چاقویی داخل کیک کنید و اگر کیک به ان نچسبیده بود یعنی پخته است ) ، اجازه دهید کیک خوب خنک شود سپس سرو نمائید.

 

نکته ها : در صورتی که زردالوها رسیده و شیرین است از مقدار کمتری شکر میتوانید استفاده کنید ؛ در صورتی که زرالوی تازه در دسترس ندارید میتوانید از کمپوت ، مربا یا مارمالاد زردالو استافده کنید ، همچنین میوه های مشابهی مانند هلو نیز میتواند جایگزین شود.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 11,523
برچسب‌ها, , , , , ,

آموزش تزیین کیک درختی کیک دسر موکا و شکلات کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی چیز کیک کدو حلوایی کیک چوبی هندوانه ژلو کیک دو رنگ ژلو کیک هندوانه

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها