ساندویچ گوشت و تخم مرغ

ساندویچ گوشت

طرز تهیه : تخم مرغ ها را نیمرو کنید و کناری بگذارید. گوشت را به نوارهای باریکی برش بزنید ، روی تکه های گوشت کره بزنید و نمک و فلفل بپاشید. سپس روی توری قرار دهید و با شعله گاز یا درون فر کباب کنید.

ساندویچ گوشت

روی نان ساندویچی یا نان تست مقداری سس مایونز یا سس سفید بزنید. سپس کاهو ، گوجه فرنگی برش خورده ، یک عدد تخم مرغ نیمرو و چند ورقه گوشت کبابی قرار دهید و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای گوشت از مرغ ، سوسیس یا کالباس سرخ شده هم استفاده کنید ، از انواع دیگر سس نیز میتوانید برای این ساندویچ استفاده نمایید.