اگر به دنبال یک دسر خنک و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود در روزهای گرم تابستان هستید، ما یک پیشنهاد عالی داریم؛ دسر ژله بستنی و تخمشربتی، دسری خنک و دلچسب است که مهمانان شما عاشق آن خواهند شد.
همچنین استفاده از تخمشربتی در این دسر خوشمزه، آن را سرشار از خواص گوناگون و مقوی کرده است. یکی از مهمترین خواص تخمشربتی، رفع عطش و هیدراته نگهداشتن بدن در روزهای گرم سال است. از طرف دیگر تخمشربتی دارای مقادیر زیادی انواع ویتامین، اسیدهای چرب امگا 3 و پروتئین است که موجب افزایش سوختوساز بدن و کاهش وزن میشوند. درمان یبوست، رفع جوش و لک صورت، دفع سنگ کلیه، رفع بوی بد دهان و کاهش تب از دیگر خواص تخمشربتی هستند.
طرز تهیه دسر ژله بستنی و تخمشربتی
مرحله اول
تخمشربتی را داخل کاسهای بریزید و به آن آب اضافه کنید. دانههای تخمشربتی پس از 10 دقیقه خیسخورده و لعابدار میشوند؛ در این مرحله باید تخم شربتیها را از آب جدا کنید (برای تمیز شدن دانههای تخمشربتی، این کار را باید 2 بار دیگر تکرار کنید).
مرحله دوم
پودر ژله را داخل کاسهای بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید؛ پودر ژله و آب را خوب مخلوط کنید تا مایع شفافی به دست بیاید. سپس، 1 لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید؛ نصف ژله را داخل کاسهای بریزید و نصف دیگرش را داخل لیوانهای سرو بریزید ( حدود 4/1 لیوانها را پر کنید). ظرفها را داخل یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه ژلهها بسته شد، لیوانهای سرو را از یخچال خارج کنید و ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله 1 لیوان بستنی را با ژله خردشده و فالوده مخلوط کنید و داخل لیوانها بریزید. 1 لیوان بستنی دیگر را با تخمشربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید. در آخر نیز دسرها را با خلال پسته تزیین کنید.
سخن آخر
دسر ژله بستنی و تخمشربتی، دسری خنک و جذاب برای پذیرایی از مهمانان در روزهای گرم تابستان است. همچنین استفاده از تخمشربتی در دسر ژله بستنی و تخمشربتی، آن را تبدیل به یک دسر مقوی کرده است. تخمشربتی سرشار از انواع ویتامینها، پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 است که موجب افزایش متابولیسم و کاهش وزن میشوند. همچنین خوردن این گیاه مقوی به درمان یبوست، دفع سنگ کلیه، کاهش تب و رفع جوش کمک میکند.
دسر ژله بستنی و تخم شربتی، یک دسر لیوانی و لایه ای رنگارنگ است که به راحتی می توانید آن را آماده کنید. برای درست کردن این دسر به تخم شربتی، پودر ژله، بستنی، فالوده و پسته نیاز دارید.
دیدگاه های ثبت شده
حتما خیلی خوشمزه است
ممنون
نيلوفر جان خمير گوش فيل يه کم سفت باشه ايرادي داره؟؟
فرانک جان خمیرش در اصل باید کمی سفت باشه عزیزم 🙂