تافی

تافی با روکش شکلات و بادام

کره 250 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  شکلات چیپسی 1 لیوان  .  خلال بادام 1/2 لیوان  .  نمک کمی

تافی

طرز تهیه : کره ، شکر و کمی نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا رنگ مواد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید.

تافی

داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید سپس تافی را روی کاغذ بریزید و پخش کنید ، شکلات چیپسی را روی تافی ها بریزید و به ارامی حرکت دهید تا با حرارت تافی شکلات آب شود.

تافی

در مرحله آخر خلال بادام را روی شکلات بریزید ، با استفاده از فشار پشت قاشق خلال های بادام را داخل شکلات کنید سپس سینی را داخل فریزر بگذارید تا تافی بسته و سفت شود ، شکلات را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید ( برای نگهداری تافی را داخل بسته های نایلونی قرار دهید ).

نکته ها : میتوانید برای مزه بهتر از شکر قهوه ای استفاده کنید ، میتوانید به جای خلال بادام از آجیل های دیگری هم استفاده کنید ، در صورتی که بافت شکلات تافی بدلیل گرمای محیط نرم شده میتوانید با قرار دادن داخل فریزر به بافت سفت تری برسید.