انبه، از جمله میوههای استوایی خوشمزه و لذیذی است که محبوبیت زیادی دارد. ما قبلا در ایران کوک طرز تهیه نوشیدنیها و خوراکیهای فوقالعادهای مثل اسموتی انبه، کیک انبه، بستنی انبه و دسر انبه را به شما عاشقان انبه آموزش دادهایم. امروز قصد داریم طرز تهیه معجون جذاب شیر انبه را آموزش دهیم که غیرممکن است کسی از نوشیدن آن لذت نبرد. معجون شیر و انبه، یک نوشیدنی خوشمزه و خنک است که میتوانید با آن از مهمانان خود در روزهای گرم تابستان پذیرایی کنید.
خواص انبه
معجون شیرانبه علاوه بر مزه فوقالعاده خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه معجون شیر انبه برویم، بیاید کمی با خواص انبه آشنا شویم. انبه منبعی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمهای مفید برای بدن است و فوائد زیادی برای سلامتی دارد.
این میوه دارای مقدار قابل توجهی ویتامین آ است و خوردن یک فنجان انبه خردشده حدود 25 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین آ را برآورده میکند. در نتیجه یکی از فوائد خوردن انبه تقویت بینایی و پیشگیری از شبکوری و خشکی چشم است. فیبر بالا، ویتامین ث و پکتین موجود در انبه نیز با کاهش کلسترول خون از گرفتگی سرخرگها و سکته قلبی جلوگیری میکنند.
همچنین آنتیاکسیدانها و عصارههای پلی فنل موجود در انبه از ابتلا به سرطانهای روده، سینه، لوسمی و پروستات پیشگیری میکنند. از طرف دیگر میزان بالای فیبر در انبه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. تقویت سیستم ایمنی، تنظیم قند خون، کمک به کاهش وزن و درمان سرماخوردگی از دیگر فوائد خوردن انبه هستند.
طرز تهیه معجون انبه و شیر
مرحله اول
برای درست کردن معجون شیرانبه ابتدا انبه را بشویید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
مرحله دوم
شیر، شکر و تکههای یخ را داخل مخلوط کن بریزید و کمی بزنید تا یخها خرد شوند. سپس، انبه خردشده را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و 20 ثانیه دیگر آنها را میکس کنید.
معجون را در لیوان بریزید و داخل آن تکههای انبه بیندازید.
نکات طلایی در تهیه معجون شیر و انبه
- در صورت تمایل میتوانید برای افزایش غلظت معجون به آن یک فنجان خامه بیفزایید.
- اگر دوست ندارید معجونتان زیاد سرد و یخزده باشد، از یخ استفاده نکنید؛ فقط انبهها را از قبل خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند سپس، با بقیه مواد میکس کنید.
- در این معجون میتوانید از مقداری موز یخزده استفاده کنید؛ موز معجونتان را شیرینتر و غلیظتر میکند.
سخن آخر
انبه، از جمله میوههای استوایی خوشمزه و لذیذی است که با آن انواع نوشیدنیها و خوراکیهای جذاب را میتوانید درست کنید. معجون شیرانبه، نوشیدنی خوشطعم و خنکیست که حتما باید آن را امتحان کنید. این نوشیدنی علاوه بر مزه فوقالعاده، خواص فروانی نیز برای سلامتی دارد.
برای درست کردن معجون شیرانبه قبل از هر کاری، باید انبه را بشویید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. شیر، شکر و تکههای یخ را داخل مخلوط کن بریزید و بعد از خرد شدن یخها، انبه خرد شده را نیزاضافه کنید. بعد از میکس کامل مواد، معجون را در لیوان بریزید و داخل آن تکههای انبه بیندازید. برای افزایش غظت این معجون میتوانید یک فنجان خامه نیز به مواد اضافه کنید. استفاده از موز یخزده در این معجون نیز آن را شیرینتر و غلیظتر میکند.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸