قارچ و سوسیس پنیری
سوسیس یا ژامبون 250 گرم . قارچ 250 گرم . کره 2 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان . خرده نان 1 لیوان . جعفری مقداری
طرز تهیه : سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید ، ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.
سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 - 15 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
میشه کاری کرد که قارچ آب نندازه؟!
مرسی از مطالب خوبت…واقعا عالیه..
ممنونم از سر زدنت . كلي استفاده بردم از سايتت عزيزم . من عاشق غذا درست كردنم
خواهش میکنم ، خوشحالم مورد پسندت بوده 🙂
عااااااااااااااااااالی شد فقط همین و میتونم بگم عااااااااااااشقشم
ممنون مریم جان ، خوشحالم دوست داشتی 🙂
این اولین سایت اینترنتی هست که هر دستوری ازش میگیرم غذاهاش خوشمزه میشه 🙂 واقعا ازتون ممنونم حرف ندارین الان این غذا را درست کردم خیلی خوشمزه شد :)انشاءالله همیشه موفق باشین
ممنون آزاده جان ، لطف داری گلم ، خیلی خوشحالم که مطالب سایت برات مفید بوده 🙂