جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه اینترنتی اروند کالا فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » پودینگ نشاسته زعفرانی


 

پودینگ

 

پودینگ نشاسته زعفرانی

 

تخم مرغ 3 عدد  .  پودر قند 1 لیوان  .  نشاسته 1 لیوان  .  شیر 6 لیوان

زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری  .  خامه 100 گرم  .  نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

پودینگ

 

طرز تهیه : نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).

 

پودینگ

 

سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.

 

سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.

 

پودینگ

 

مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.

 

درون ظرف دسر را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و …  تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 51,654
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , ,

پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر دسر هندوانه دارچینی ترایفل توت فرنگی وانیلی دسر ژله و چوب شور تزیین فرنی و شیر برنج دسر توت فرنگی ساده فالوده بستنی با ژله میوه ای

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها