دوستداران کیک و شیرینی عاشق امتحان کردن کیکهای جدید با طعمهای تازه هستند. اگر شما نیز جزو این دسته از افراد هستید، پیشنهاد میکنیم حتما کیک ماست را امتحان کنید. کیک ماست، یکی از انواع کیکهای بینالمللی و معروف است و طرفداران زیادی دارد. استفاده از ماست در این کیک باعث میشود، بافتی نرم و لطیف با عطر و بویی فوقالعاده داشته باشد.
طرز تهیه کیک ماست بسیار آسان است و از مواد اولیه اندکی نیز برای درست کردنش استفاده میشود. با استفاده از قالب کاپ کیک میتوانید کاپ کیک این کیک خوشطعم را به راحتی درست کنید و با مارمالاد یا مربا به عنوان میانوعده در مهمانیها و دورهمیها سرو کنید. برای یاد گرفتن طرز تهیه کاپ کیک ماست با ایران کوک همراه باشید.
طرز تهیه کاپ کیک ماست
مرحله اول
روغن، شکر و ماست را داخل کاسهای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شوند. سپس، آرد را روی مواد الک کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید و در ادامه اسانس وانیل را به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغها را درون کاسهای بشکنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند. سپس، تخم مرغهای زدهشده و بیکینگ پودر را به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله سوم
قالبهای کیک را چرب کنید یا داخل آنها، کپسول کاغذی قرار دهید. سپس، مایه کیک را درون قالبها بریزید و به مدت 30 تا 45 دقیقه داخل فر از قبل گرمشده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن، از قالب بیرون بیاورید.
نکات طلایی در تهیه کاپ کیک ماست
-کیک ماست را میتوانید در قالبهای بزرگ تکی نیز آماده کنید.
-کاپ کیک ماست را میتوانید به صورت دورنگ نیز درست کنید. برای دورنگشدن این کیک باید چند قاشق از مایه کیک را با کاکائو یا قهوه مخلوط کنید و روی مایه اصلی کیک به صورت پراکنده بریزید.
سخن آخر
کیک ماست جزو کیکهای بینالمللی و معروف است و طرفداران زیادی دارد. استفاده از ماست در این کیک باعث میشود، بافتی ترد و لطیف با عطر و بویی فوقالعاده داشته باشد. با استفاده از قالب کاپ کیک میتوانید کاپ کیک ماست را نیز درست کنید و با مارمالاد یا مربا در مهمانیها سرو کنید.
برای درست کردن کاپ کیک ماست ابتدا روغن، شکر و ماست را داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید. آرد را نیز روی مواد الک کنید و با همزن بزنید. سپس، اسانس وانیل را به مواد بیفزایید و تخممرغها را در یک ظرف جدا با همزن بزنید. در ادامه تخممرغهای زدهشده و بیکینگ پودر را به مواد کیک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. در آخر قالب کاپ کیک را چرب کنید، مایه کیک را داخل قالبها بریزید و در فر قرار دهید تا بپزند.
دیدگاه های ثبت شده
سلام
من تو كيكام هر وقت ماست ميريزم ، هم سفت ميشه هم مزش ترش ميشه
ميشه بگين جه مارك ماستي براي كيكها بهتره؟
ماست سون عالیههه
سلام علیکم. یه سوال. ببخشید. من کف قالب مافین رو با روغن چرب میکنم ولی بازم کیکام سالم بیرون نمیاد .گاهی کپسول ندارم و مجبورم داخل قالب بریزم مستقیم. میذارم هم خوب سرد بشه اما نمیدونم چرا خوب در نمیاد. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. برای تعداد کمتر مثلا ۴ نفر چندتا تخم مرغ و ماست باید استفاده کرد؟
شادی جان، مواد رو نصف کنید. یعنی مثلا 4 تخم مرغ و 1/2 لیوان ماست
باسلام لطفا طرز تهيه شيريني رولت را برام بفرستين ممنون
رویا جان در خبرنامه سایت عضو شی مطالب برات ارسال میشه 😉