جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »فست فود » ساندويچ » کالباس مرغ خانگی


 

کالباس خانگی

 

کالباس مرغ خانگی

 

مرغ  چرخ شده 750 گرم . پودر نشاسته 7 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 2 عدد . روغن 8 قاشق چایخوری

پودر یخ 8 قاشق غذاخوری . پودر سیر 1 قاشق چایخوری . شکر 1/2 قاشق چایخوری . نمک 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری . پودر تخم رازیانه 1/2 قاشق چایخوری . پودر تخم شنبلیله 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم . قارچ و هویج و زیتون به مقدار لازم . خلال پسته به مقدار لازم

 

کالباس خانگی

 

 طرز تهیه : سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید.

 

نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید و در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید.

 

کالباس خانگی

 

مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید ، سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید.

 

بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 30,942
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,
چیکن کوردن بلو ( فرانسه ) سالاد اندونزی سالاد ماکارونی و کالباس قارچ شکم پر پنیری تزئین کالباس به شکل گل مدل های فانتزی تزیین نان تست سالاد ماکارونی و نخود فرنگی
چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها