پودر فلفل پاپریکا

طرز تهیه: فلفل دلمه ای ها را خوب بشوئید و خشک کنید. کلاه فلفلها را گرفته و تخم های فلفل را خارج کنید و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببرید.

فلفلها را روی سیم فلزی مخصوص فر بچینید و در فر قرار دهید. زیر سیم فلزی سینی فر را با فویل پوشانده و در کف فر بگذارید تا آب فلفل ها روی فویل بریزد. فر را تا 120 درجه سانتی گراد بچرخانید و اجازه دهید تا فلفل ها به مدت تقریبا 3 ساعت در حرارت فر قرار بگیرند و آرام آرام خشک شوند.

پس از اینکه فلفل ها را از فر بیرون آوردید، صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را آسیاب کنید و در یک بطری شیشه ای تمیز نگهدارید.