پودر فلفل پاپریکا
طرز تهیه: فلفل دلمه ای ها را خوب بشوئید و خشک کنید. کلاه فلفلها را گرفته و تخم های فلفل را خارج کنید و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببرید.
فلفلها را روی سیم فلزی مخصوص فر بچینید و در فر قرار دهید. زیر سیم فلزی سینی فر را با فویل پوشانده و در کف فر بگذارید تا آب فلفل ها روی فویل بریزد. فر را تا 120 درجه سانتی گراد بچرخانید و اجازه دهید تا فلفل ها به مدت تقریبا 3 ساعت در حرارت فر قرار بگیرند و آرام آرام خشک شوند.
پس از اینکه فلفل ها را از فر بیرون آوردید، صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را آسیاب کنید و در یک بطری شیشه ای تمیز نگهدارید.
دیدگاه های ثبت شده
دوست گرامی ما اصفهان زندگی میکنم و تمام سبزیجاتمون را توی تابستان زیر باد کولر و پنکه و در زمستان توی شوفاژ خونه میگذاریم
جلوی باد پنکه رنگ طبیعی خودش و طعمش را حفظ میکند و مثل افتاب رنگ پریده و زرد نمیشه و طعمش ام کم میشه
الانم با این بیماری بهترین کار خشک کردن جلوی پنکه و توی اتاق بدون رفت و امد است
عالی میشه
البته پیاز و سیرو فلفل توی فر برای خشک کردن عالیه
امتحان کنید ????
سلام خسته نباشید ، ما بندرعباس زندگی می کنیم و هوا اینجا گرم و مرطوب .
نمیتونیم میوه یا سبزیجات خشک کنیم ، شنیدم زیر باد کولر و یا پنکه میشه خشک کرد!
میشه ایا؟؟
مریم جان واقعیتش من نشنیدم چنین چیزی تا حالا و تجربه ش رو نداشتم. سوالت رو منتشر میکنم شاید یکی دیگه از دوستان بتونه جوابش رو بده.
بله میشه ولی رنگ سبزی رو کمی تیره میکنه.
عالیست
عالی بود