درست کردن حلوا مجلسی خوشمزه چند نکته دارد. یکی از مهمترین آنها تفت دادن آرد است. آرد باید به مدت 15-20 دقیقه مرتب هم بخورد تا به رنگ دلخواه در بیاید. اگر از هم زدن آرد غافل شوید، حلوای شما طعم سوختگی میگیرد. تیره یا روشن بودن حلوا بستگی به سلیقه شما دارد. عموماً حلوای تیره طعم بهتری دارد و بیشتر مورد پسند است. البته استفاده از زعفران باعث میشود رنگ حلوا در هر صورت زیباتر شود. زعفران، گلاب و هل عطری فوق العاده به حلوا میدهند. در حلوا مجلسی که در ادامه طرز تهیه اش را توضیح میدهیم همه این عطرها به اندازه مناسب احساس میشود. باید توجه کرد که عطر گلاب بیش از حد هم طعم حلوا را خراب میکند.

شله زرد و حلوای مجلسی از پرطرفدارترین دسرهای سفره افطار در ماه رمضان هم هستند.

حلوا سفره افطار  

طرز تهیه حلوا مجلسی

مرحله اول:

ابتدا شربت حلوا را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.   شربت حلوا   زعفران و گلاب را اضافه کنید و وقتی یکی دو قل زد شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.   شربت حلوا زعفرانی مرحله دوم: روغن و کره را روی شعله قرار دهید تا گرم شوند. آرد را روی روغن داغ شده الک کنید. هم بزنید و به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ دلخواه شما در بیاید.   آرد و روغن مرحله سوم: هل را بسایید.   ساییدن هل   وقتی آرد و روغن تیره شد و به رنگ دلخواه شما در آمد، آن را از روی شعله بردارید و  کمی شکر و هل ساییده را با آن مخلوط کنید (دلیل استفاده از این شکر این است که حلوا کمی زبر شود).   هل در حلوا مرحله چهارم: حال شربت زعفرانی را اضافه کنید. خوب هم بزنید و روی شعله خیلی کم بگذارید. به هم زدن ادامه دهید تا وقتی که حلوا دیگر به ظرف نچسبد.   حلوا مجلسی براق مرحله پنجم: حلوا را در ظرف تکان دهید تا براق شود و اگر روغن دارد آن را پس بدهد. ممکن است این مرحله خسته کننده به نظر برسد ولی حتماً آن را انجام دهید تا حلوای براق و زیبایی داشته باشید.   حلوا مجلسی تیره

حلوا مجلسی تیره تر که بیشتر تفت داده شده است.

حلوای آماده شده را در ظرف بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.   تزیین حلوا با چاقو

تزیین حلوا با چاقو

    حلوا مجلسی

حلوا مجلسی روشن تر