طرز تهیه مربای توت سفید

دم توت ها را جدا کنید. توت ها را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید، شکر را روی توت ها بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید، پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

  مربا توت

پس از اینکه مربا به جوش آمد 15 دقیقه اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید (برای جلوگیری از له شدن مربا توت ها را زیاد هم نزنید)، پس از آماده شدن بگذارید مربا خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.

  مربا توت

مارمالاد توت: برای تهیه مارمالاد توت هم میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن خرد یا له کنید سپس شکر روی آن بپاشید. در اواسط پخت نیز 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید به آن اضافه کنید.