دسر چیز کیک و نوتلا
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).
خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).
مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام ميخاستم بدونم وقتى ميخايم پنير و نوتلا رو به همراه خامه بزنيم بايد پودر قندهم قاطى خامه كنيم؟
سلام سارا جان. پودر قند رو فقط باید با خامه قاطی کنین برای تزئین رو کیک
سلام واقعا سایتتون محشره تازه پیداش کردم از صبح تا شب توی همین سایتم ازتون ممنونم
سلام ، ممنونم اهو جان خیلی خوشحال شدم 🙂
سلام نیلوفر جان ،امروز با سایتت آشنا شدم ، تشکر میکنم ،سایت خوبی بود و استفاده بردم به خصوص قسمت کیک و شیرینی عالی بود باز هم ممنون امیدوارم همیشه موفق باشی
ممنون شکوفه جان لطف داری ، از آشناییت خیلی خوشحالم عزیزم 🙂