خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
خورش | کنگر - طرز تهیه خورشت کنگر با گوشت

» خورش کنگر

Translate to Englishپرینت مطلب

 

خورش کنگر

 

خورش کنگر

 

کنگر خرد شده 500 گرم  .  گوشت خورشتی 200 گرم  .  نعناع و جعفری خرد شده 100 گرم

لیمو عمانی 4 عدد  .  پیاز بزرگ 1 عدد  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

 

خورش کنگر

 

طرز تهیه : پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

 

خورش کنگر

 

کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید ، لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم 4 – 3 ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید.

 

نکته ها : اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.

 

بازدید : 14,944 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : خورش
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك چاقوی نانو اسپري مركبات سير خردكن آسان نوش ست خياطي همه كاره قلم لكه گير لباس
مقنعه و شال تي شرت ويژه ماه محرم مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن ساعت عينك حشره كش برقي riddex
لوبياي جادويي ساعت ديواري گلدماسك خاويار لاك ابرو شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي
بالاي صفحه