سالاد ذرت
طرز تهیه : برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید، سپس خرد کنید. گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید. پیاز را بصورت حلقه ای و نازک خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.
سالاد را با مقداری سس مایونز مخلوط کنید. سپس در ظرف بریزید و سرو کنید ( سس را کمی پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند و آب نیندازد ).
نکته ها : میتوانید به این سالاد تن ماهی ، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام . چه کار کنیم سالاد یا همون کاهو تازه بمونه ؟
دوست خوبم مهم ترین نکته در تهیه سالاد تازه بودنشه ، من خودم همیشه 10 – 15 دقیقه قبل سالاد رو آماده میکنم و بعد سس رو همزمان با سرو سالاد اضافه میکنم ، اگه شرایط طوریه که باید چند ساعت قبل سالاد رو آماده کنی باید حتما کاهو بعد از شستن کاملا خشک باشه و بعد ریز کنی و بعد از تهیه سالاد هم مواد رو مخلوط نکنی و فقط لایه لایه روی هم بذاری و روی ظرف سالاد سلفون بکشی تا هوا وارد سالاد نشه و البته سس هم نریزی ، اینجوری سالاد تازه می مونه 🙂