جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

برگر

 

چیز برگر

 

گوشت چرخ کرده 500 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  پنیر چدار ورقه ای مقدار لازم

تخم مرغ 1 عدد  .  آرد سوخاری یا آرد سفید مقدار لازم  .  نان همبرگر مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم 

 

برگر

 

طرز تهیه : گوشت را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، سیر رنده شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید سپس نمک و فلفل بزنید و مقداری آرد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه چیز برگر منسجم و یکدست شود ( تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید آرد اضافه کنید چون آرد زیاد چیز برگر را خشک میکند ).

 

چیز برگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید ، چیز برگرها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

 

برگر

 

پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود ، در پایان پخت یک ورقه پنیر روی چیز رگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.

 

داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی انها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید ( در صورت تمایل از پنیرهای دیگری نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین میتوانید مقداری پنیر رنده شده داخل مایه چیزبرگر بریزید ).

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 37,015
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

نان شکم پر کالباس و تخم مرغ ساندویج همبرگر با تخم مرغ و پنیر نان شکم پر کالباس و پنیر ساندویچ برنج و سبزیجات مخلوط ساندویچ ژامبون سرد رویال برگر برگر ماهی قزل آلا

ست پنج کاره حمام
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها