کسادیای مرغ و پنیر

غذای مکزیکی

طرز تهیه : نان ترتیلا یا نان لواش را گرد ببرید و روی سطح کار قرار دهید ، روی هر نان 1 قاشق غذاخوری سس پستو بریزید و پخش کنید.

روی سس پستو مقداری مرغ پخته خرد شده بریزید و روی آن چند برگ اسفناج تازه بگذارید ، پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را مخلوط کنید و مقداری از این مخلوط را روی اسفناج بریزید ( به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید ).

غذای مکزیکی

پس از اضافه کردن پنیر نان دیگری روی آن قرار دهید ( با 8 نان شما 4 کسادیا خواهید داشت ).

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس نان های پر شده را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید و چند دقیقه هر طرف را حرارت دهید تا پنیر ذوب شود سپس کسادیای آماده شده را به 4 قسمت برش بزنید و سرو کنید.