» شیرینی توت

Translate to Englishپرینت مطلب

 

شیرینی

 

شیرینی توت

 

بادام زمینی 2 لیوان  .  پودر قند 2 لیوان  .  گلاب 10 قاشق غذاخوری

شکر به مقدار لازم  .  خلال پسته به مقدار لازم  .  رنگ خوراکی به مقدار لازم

 

شیرینی

 

طرز تهیه : بادام زمینی ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با میکسر بزنید تا نرم و یکدست شود سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا خمیری نرم  بدست بیاید.

 

تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید ، این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ ها و اشکال متفاوتی تهیه کنید.

 

 

بازدید : 11,680 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : شيرينی
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


ادكلن زنانه چنس شانل ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات تخم‌مرغ پز مدل سوسیس كيسه پخت سيب زمينی در ماکروفر مونوپاد ماساژور دلفيني
چاي لاغري كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra ساعت قالب فانتزي تخم مرغ آسان نوش قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك قلم لكه گير لباس
لاك ابرو انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه