» شیرینی توت

Translate to Englishپرینت مطلب

 

شیرینی

 

شیرینی توت

 

بادام زمینی 2 لیوان  .  پودر قند 2 لیوان  .  گلاب 10 قاشق غذاخوری

شکر به مقدار لازم  .  خلال پسته به مقدار لازم  .  رنگ خوراکی به مقدار لازم

 

شیرینی

 

طرز تهیه : بادام زمینی ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با میکسر بزنید تا نرم و یکدست شود سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا خمیری نرم  بدست بیاید.

 

تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید ، این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ ها و اشکال متفاوتی تهیه کنید.

 

 

بازدید : 13,222 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : شيرينی
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت كاسيو زمين شوي سطل دار Spin-Go كيف لوازم صندوق عقب خودرو فانوس چندكاره مسافرتي LED ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy دستگاه بافت مو
لوبياي جادويي چاي لاغري گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك