املت امورایس مرغ و سبزیجات

 

املت شکم پر

طرز تهیه : روغن زیتون و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید ( مرغ را ریز خرد کنید ).

املت شکم پر

پس از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد مخلوط سبزیجات منجمد ، نمک ، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید. تفت دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و بپزند سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذرید.

املت شکم پر

2 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و با چرخش ماهیتابه تخم مرغ را خوب پخش کنید ( برای هر املت 2 تخم مرغ لازم است ).

املت شکم پر

در یک طرف تخم مرغ مقداری پنیر چدار رنده شده و نصف مخلوط گوشت و سبزیجات پخته شده بریزید ،  پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت طرفی که خالی است را روی مواد بیاورید ( به اصطلاح تخم مرغ را تا بزنید ).

املت شکم پر

پس از اینکه املت آماده شده در ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی و ... تزیین و سرو کنید ، املت دوم را نیز به همین صورت آماده و سرو کنید.