پن کیک سیب

پن کیک

طرز تهیه : زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید ، نمک را اضافه کنید و با دور تند همزن 2 دقیقه بزنید.

داخل کاسه ای دیگر زرده های تخم مرغ ، عسل ، شیر ، سیب رنده شده ، آرد ، پنیر و پودر دارچین بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید سپس سفیده های زده شده را اضافه کنید.

پن کیک

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه پن کیک بردارید و داخل روغن بریزید تا طلایی شود .سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

پن کیک ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس داخل بشقاب قرار دهید و با پودر قند و تکه های میوه و ... تزیین و سرو کنید ( میتوانید از خامه ترش ، بستنی ، عسل ، کره اب شده ، مربا ، شیره خرما و ... برای تزیین و سرو این پنکیک استفاده کنید ).

نکته ها : میتوانید به جای شیر از همان مقدار خامه یا ماست استفاده کنید ، همچنین میتوانید از پنیرهای نرم دیگری مانند پنیر ماسکارپونه یا پنیر ریکوتا هم به جای پنیر خامه ای استفاده کنید.